dimecres, 3 de juny del 2009

Picnic & Blues, les fotos del 2009

Tot un luxe de dia, tot un luxe de música!! Aquest dilluns festiu varem ser molts i molts els que vàrem disfrutar d'una tarda de Blues. Per començar el projecte de Big Mama Montse, BluesLab5, ha crescut i ara compta amb bateria i harmònica que encara donen més matisos al seu Blues. També varen pujar convidats com Pere Puertes i Tota Blues! Després els emblemàtics Los Deltonos varen venir del nord per posar el blues més eléctric a la betllada, en formació de trio i sense decepcionar en cap moment. Varen fer un repàs al seu darrer disc amés d'interpretar les cançons més populars de la seva dilatada carrera. Per concloure una diada bluesera genial, els Down Home amb formació d'Orkestra van fer posar al public de peus amb molta marxa i ritme. Una orquestra amb un munt de vents i cares conegudes.
De Picnic & Blues 2009
Jo realment estic més que satisfet!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola gent
Va ser una bona tarda amb bona música, sense dubte.
Joan, felicitats per les fotos !! Quan sigui gran i tingui una càmera com la teva jo també faré fotos com les teves jajaja.

Si us bé de gust feu un cop d'ull els meus blocs que hi trobareu més Picnic & Blues.

Bon blues

Joan Martinez i Serres "linuxbcn" ha dit...

Hola Eduard!!

Gracies per les floretes ;·) La càmara... bé, ja es velleta, una 5D ;·) Es troben molt bé de pru ara per ara.

Felicitats també a tu per el teu (o teus) blogs, els hi he donat un cop d'ull i no tens res a envejar de les meves fotos :)