dissabte, 10 d’octubre del 2009

THE NOUVEAU CLOWN INSTITUTE . ROCA UMBRET FÀBRICA DE LES ARTS GRANOLLERS

De clown institute granollers



NOUVEAU CLOWN INSTITUTE . ROCA UMBERT FÀBRICA DE LES ARTS GRANOLLERS

Un Centre Global del Clown és necesari per a educar a la següent generació. En aquest moment no existeix res semblant, i el món, avui més que mai, necesita humor. Des de fa més de trenta anys en Jango Edwards sap amb certesa què és el que ha aconseguit i definitivament té `algo´per oferir a la comunitat dels còmics.
A més de les activitats docents, un altre aspecte molt important és la biblioteca archiu i la pàgina web del N.C.I. El treball a la red és un element esencial per al futur de l´ofici del clown.
L´N.C.I. ha estat concebut i disenyat gràcies a una col-laboració extensa, suggerències i discusions amb nombrosos artistes de la comunitat del clown. En Jango ja ha rebut centenars de misatges de recolzament per a l´Institut dels clowns, de part d´actors, estudiants i també professors (llegir la llista del final de la proposta).

El concepte d´en Jango Edwards està basat en la creació d´una escola internacional permanent amb un programa formatiu annual dividit en dos fases de 12 setmanes cada una, per a un màxim de 100 estudiants. L’átmosfera sería similar a la d´un campus universitari, amb centres d´aprenentatge (La academia del clown), investigació (Biblioteca de Bojos), administració (Central del Riure), cooperació, informació, producció i l´Hotel Clown.