dilluns, 28 de març del 2011

8è Festival de Sopes del món mundial

De 8è Festival de Sopes del món mundial 27/03/11

Nova edició d'aquest genial festival de Sopes de Nou Barris. Un any més lluitem contra els rumors i perjudicis.
Tot va sortir molt i molt bé encara que al mati la pluja amenaçava el normal desenvolupament del festival i es va tenir que anular alguna de les motles activitats paral·leles, tothom va gaudir de un munt de sopes de tot tipus. Jo personalment vaig cabrejar-me força per l'intent de uns quants polítics que esquivant la normativa del festival, varen fer campanya politica encoberta d'una forma molt i molt lamentable.

3 comentaris:

Joan Martinez i Serres "linuxbcn" ha dit...

Doncs es que no se callar-me. El 8è Festival de Sopes del món mundial va ser un gran èxit de públic i de participació, però.. sempre hi ha un o dos però.

El “senyor” Jordi Portabella (esquerra?) va tenir la jeta de passar-se per el forro dels seus sants collons la normativa que NO permet a cap formació política participar al festival. I es que les properes pròximes eleccions fan que perdin els papers. Amés son tan i tan rucs que amés ho publiquen als seus mitjans: http://www.portabella.cat/dia_fitxa.php?id=48

També molt i molt trist que es convergents (ciu, ciu) aprofitessin per regalar globus amb la seva imatge de partit als infants. Això si, fins que els varen enxampar i va prohibir expressament fer tal proselitisme.

Perquè no treballen ells creant un esdeveniment veritablement popular en lloc d'aprofitar-se de forma tan parasitària de la feina de molt i molts voluntaris que res tenen a veure amb cap partit polític?

Els capullos queden sempre retratats i el temps els posa a lloc (espero)

luis ha dit...

Compartint en part allò que dius, també m’agradaria recordar que malgrat tots estem a prop d’unes eleccions, no tots els partits es van comportar igual. Trenco una llança per ells que intenten, si mes no, treballar conjuntament amb els moviments veïnal i socials.
Mes que res perquè penso que no es bo ficar a tots els partits en el mateix sac. Generalitzar mai es objectiu, i menys quant es tracta de organitzacions socials amb perfils i actituds ideològiques diferents.
Cal felicitar-nos tots plegat per els resultat de la 8ª edició del festival de sopes.
salut

Joan Martinez i Serres "linuxbcn" ha dit...

Ja, però és tanta la mala llet que m'agafa que generalitzo. Ja se a qui et fererèixes, però jo vull dir "partits polítics" a tots els grans, tots els que la cagen dia si dia també, els generalistes sobretot.
De totes maneres al comentari ja queda clar qui i que va fer malement, no?