dimecres, 13 de maig del 2015

COMENÇA LA FESTA MAJOR A NOU BARRIS 2015 !!!

De Festa Major Nou Barris 2015
Ahir dia 12 va començar la festa major i jo vaig fer una passejada per la Plaça Major i em vaig trobar amb l'exhibició canina a càrrec de la Guàrdia Urbana, impressionant, els gossos van demostrar les seves habilitats a l'hora de fer el seu servei com detectar on s'amaga la droga en maletes o persones, com deslligar a una nena "secrestada", com atrapar a un lladre...una molt bona labor en defensa del ciutadà , felicitats a la policia i guardia urbana!!!. Pels petits, llocs dels "d'abans" i al costat ,a la Biblioteca, Lectura del Quixot, que just en aquell moment estaven membres de l'associació Asendi...i moltes altres activitats que vaig deixar de veure per passar una bona estona amb una amiga. Queda molt per endavant i moltes fotos per mostrar !!! Bona festa major !!!