diumenge, 7 de febrer del 2010

Hermanas Trapp presenta 'Max y Moritz'

De Hermanas Trapp presenta 'Max y Moritz'

Max i Moritz és una obra de titelles per a adults que, combinant poesia satírica del segle XIX, música en viu i teatre, ens obre a un univers d'humor negre que esclata des d'allò grotesc i l'espai mutant de dues maletes. Set entremaliadures, escrites per Wilhelm Busch, transformen una taula en un laboratori d'empaties múltiples per la qual circulen autòmats i artefactes diminuts, motivats per les malifetes de dos nens que ens mantenen al fil d'un dubte: ¿Quins són els límits de la innocència ? En el territori tens d'aquest dubte, es desplega un camp de cançons i aparicions que desafien les nostres certeses, fins que de sobte es tanca, sota l'ombra de la mort èbria de sang, el laberint de les maletes.

Hermanas Trapp
La família Trapp (senyor Trapp, senyora Trapp i les dotze germanes Trapp) oriünda de cert lloc a l'Europa profunda de el nom del qual no vull recordar, és representativa de l'harmonia familiar, apartat canoro. Després del seu viatge forçat als Estats Units d'Amèrica del Nord, i després de patir les mil i una Perrerías que hi van tenir lloc, la família Trapp es va veure delmada, desmembrada, prostituïda i contaminada per la pressió multiètnica, fiscal, políglota i col.lateral. Una d'elles va trobar assossec en les arts marcials, una altra a l'arqueologia submarina. D'altres, més agosarats, van continuar la tasca musical empresa pels seus progenitors i van fundar LES GERMANES Trapp.

A LES GERMANES Trapp els va la marxa, no els intimiden Schumann ni Pergolesis, te les pots trobar en un bar cutre de Zurich, en un teatre de Barcelona o en una estació de metro de Lyon. Són ubiqües i imprevisibles, tant poden ser dues com poden ser cinc. La seva pàtria és la música i el seu patrimoni la voluntat de seguir fent el que els surti dels nassos. Integrants: Agostina Trapp - Violí (Agostino Aragno) Paulina Trapp - Percussió (Paulina Muela-Parra) Michael Trapp - Guitarra (Michele Paccapelo) Mina Trapp-Incordeon, Clarinet, veu (Mina Ledergerber)